Logo-Nesimtit

Gunoaie din Partide Minore (II)

Hoit Viu: 1959 -.
Data Ideală Deces: oricând.
Meserie: mântor de căcat.
Categorie Nesimțită: mântor de căcat.
Foto: zf.ro.

 

Stârpitura de Cristian Diaconescu este personificarea perfectă a dictonului nesimțit tîrlește de nu se mai oprește. Că jegul Cristian Diaconescu tîrlea din fragedă copilărie nu mai surprinde nici curcile bete. Identitatea intimă și publi a sa este de mântor de căcat. A fost și este un mare mântor de căcat. Pe bani publici, plătit bine și foarte bine.
Evident, cariera pre și post-comunistă a lichelei Cristian Diaconescu nu poate fi explicată în absența eternului securism. Toti, n-am fi prea duri cu el. Suntem siguri că și la Securitate s-a ocupat tot de partea de mâncat căcat.

La un moment dat ajunsese să fie în garnitura princeps a PSD-ului, ba chiar îl puteai considera printre cei mai spălați. Bine, pe lân Nicolicea sau Miki Șpagă și-un sconcs oleacă bronzat e spălat.

Credențialele securistice ale tilosului Diaconescu au devenit evidente când a intrat în rdășie cu megagunoiul Gabriel Oprea ca să nășească hiper-mizeria UNPR. Deatunci, Diaconescu se face de căcat cu fiecare respirație. A făcut sluj ceva ani la triplul gunoi Băsescu Traian, apoi s-a dus după fostul dos prezidențial în ridicola oală de noapte politică zisă PeMePe.
Anul trecut, deja gunoiul moșnejesc Diaconescu a atins culmea ridicolului, bălăcărinduse vreo teva luni pentru o funcție care nu există — președinte PeMePe — cu un soi de Frankenstein eșuat, marele (la propriu) bostan basarabean Eugen Tîrlomac. Și piernd în fața Tîrlomacului. Ăsta ar fi fost un moment bun ca becisnicul de Cristian Diaconescu să-și pună ștreangul de gât. Dar, evident, nu există onoare printre gunoaiele securistice.
Allez la tomberon!

Hoit Viu: 1949 -.
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: animală proastă.
Foto: ziare.com.

Gheorghe Funar este una dintre cele mai ridicole lighioane din viața publi a României post-comuniste. Un-Nesimțit a realizat interviuri structurate ample cu reprezentanți ai curcilor din estul Europei și până și acestea consideră a fi sub demnitatea lor să râdă de Gheorghe Funar.
E greu de spus cum a ajuns Gheorghe Funarconsidere o ieșire din anonimatul bovin, soartă ce era natural să-i fie destinată. Probabil mă-sa, încernd să-l încurajezerostească primele cuvinte în frageda pubertate, i-a spus că „ce deștept e băietu’ mamii!”, iară Gheo a și crezut-o. De atunci crede că e mintenpolueze orizontul fonic al altora cu inestimabila prostie din capu’ ăla perpetuu tîrlitor.

După cum spuneam în introducerea episodului anterior, gunoaiele din partide minore se plasează între axele ridicolului și tiliei. În ciuda nulității absolute ca politician și edil a Funarului (printre care se remar girarea fenomenului Caritas), noi credem că Funarul figurează foarte jos pe axa tiliei. E pur și simplu un incredibil dobitoc pe care circumstaele l-au făcut figură publică.
Cei 12 ani de la primărie spune multe despre lipsa de orice fel de cultură, nu doar politică, a actualului oraș auto-intitulat princeps de pe plaiurile mioritice. Înfrângerea Funarului de tre mega-lepădătura Emil Boc a fost, pentru el, o binecuvântare. Astfel, s-a putut dedica autenticei sale misiuni în această viață: aceea de a se face de căcat și de a fi ușor-ușor uitat. Așa a descoperit Funarul statul național unitar al geților sau subtilizarea plăcilor de aur  ale dacilor de tre papalitate și bolșevici.
Propunem cazarea permanentă a Funarului la zoo, sub clasificarea Bos Transylvanus Dacopatus.

Hoit Viu: 1949 2020.
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: porcar.
Categorie Nesimțită: vită înată.
Foto: adevarul.ro.

E un adevăr universal recunoscutcea mai ridicolă perioadă de 4 ani a politicii românti este cea în care la putere a fost căcăcioasa Convenție Democrată. Tragico-ridicola CDR a fost o curioasă aglomerare de nulități kelviniene, relicve biologice și securiști dintre cei mai răpăni. Nu surprinde pe nimeni că în aceste condiții au fost date cele mai tari tunuri din post-comunism.
Am inclus această rizibilă fostă vietate pe lista celor mai jegoși români mai degrabă ca reprezentant al acelor vremuri de tristă amintire. Presupunnimeni nu se îndoite din ce categorie (dintre cele trei menționate mai sus) face parte caricaturalul (din toate punctele de vedere, nu doar onomastic) Decebal Traian Remeș. Acest porcar-hârțogar nu știa nimic și nu voia să știe nimic.
Dracu’ știe cum se aciuase în politică sau în viață, de ce nu? Este o dovadă inconturnabilă a succesului procesului civilizării că o asemenea creatură primitivă nu doar că a făcut umbră planetei timp de peste șapte decenii, ci mai ales că s-a ales și numit în funcții publice. Nu că dealde Remeș știa ce-i aia funcție publică. Pe el nu-l interesa nimic. Poate doar propriul maț.
Navem nici un dubiu că a fost extrem de surprins când a ajuns la bulău. Având în vedere că mai ajunsese ministru, el probabil credea că i s-au dat bani, mașini și caltaboși doar pentru că era om de treabă, băiet mustăcios și frumos, plus o companie agreabilă pe la șprițuri. Nu credem că Decebal Traian Remeș iși putea răsuci puținii neuroni în jurul conceptului de „mită”. Lui i se dădea și el primea. Că mă-sa îl învățase că calu’ de dar nu se caută la dinți.
Decebal Traian Rem a venit din întuneric, a trăit în întuneric și s-a întors în întuneric. Fără (prea) multă zarvă. Un destin 100% mioritic.

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *