Logo-Nesimtit

Gunoaie PDL-iste (II)

Hoit Viu: 1960 – .
Data Ideală Deces: martie 2020.
Meserie: manglitor de lemne.
Categorie Nesimțită: vită încălțată.
Foto: g4media.ro.

Gheorghe Flutur este una dintre cele mai josnice lepădături pe care le poți întâlni. Evident, nu este printre cele mai pernicioase gunoaie politice din post-comunism; teun manglitor analfabet de mize (până la urmă) mici se găsește-n fiecare județ. Ba am pune pariu că sunt duzini. Dar Flutur este extrem de jegos.
Nu e printre cei mai notorii baroni locali, deoarece de fiecare dată când deschide gura, își dovedește abilitățile lingvistico-logice asemănătoare unei rozătoare cu întârzieri cognitive. Așa că mai-marii lui mereu i-au pus în vedere săși țină ferecată spurcata gaură a guriii.
Având o mentalitate de vechil, strategia sa de ascensiune este simplă: dacă nu obții ce vrei cu slugărnicie, încerci cu și mai multă slugărnicie.

Gheorghe Flutur se înscrie în puternica tradiție pedelistă a slujului, evolnd, probabil, într-o ligă restrânsă, avându-l partener de pupat dosuri doar pe Emil Boc, poate cea mai jegoasă lepădătură prim-ministerială. Cea mai cunoscută faptă fluturească din acest registru este celebra caligrafie ovină pe dealuri de Bucovină la o vizită a patroanei sale politice din acel moment, o altă mega-vită încălțată: stârpitura Elena Udrea.
Ca și următoarea animală pedelistă bălăcărită de noi în acest episod, Gheorghe Flutur este un mare supraviețuitor, o autentică omidă politică. În martie 2020, când am auzit că se virusase, aveam mari speranțe c-o să crape acest gunoi excremental. Însă cum coronavirusurile pandemice nu par a infecta insecte, marea vină a longevității fluturești o poartă sucevenii, bineînțeles.
Dacă nu s-au putut organiza oamenii obișnuiți ca să-i crape capu’ în acel context relativ haotic, atunci măcar doctorii de la spitalul județean trebuiau să rezolve problema cu ceva insecticid. Lipsă de prevedere tipic românească. Nu s-au ndit că pocitania pedelistă va continua să-i sfideze cine știe te mandate deacu’ înainte.
E limpede că Gheorghe Flutur trebuie linșat.

Hoit Viu: 1976  .
Data Ideală Deces: 30 iunie 2021.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: vită încălțată.
Foto: digi24.ro.

Ascultând recurent, întâmplător, borhotul care-i iese pe gură mizeriei pedeliste Raluca Turkana, am avut o senzație de déjà-vu, experimentată în cazul excrementelor verbale defecate de UDMR-iști. Orice ar zice lingoiul de dos orbanist Kelemen Hunor de exemplu, eu aud doar MagyarorszááágMagyarorszááágMagyarorszááág. nd seopintește la cuvânt acest gunoi pedelist, am ajuns repede s-aud doar „eee Turkanaaaeee Turkanaaeee Turkanaa. Efectiv am nevoie de cineva să-mi traducă sau de subtitrări. Creierul meu nu mai vrea să perceapă astfel de borhoturi.

Includerea vitei de Raluca Turkana pe lista celor mai jegoase gunoaie pedeliste pare surprinzătoare. Nu e nici cel mai periculos patogen pedelist, nici cel mai prost, nici cea mai hoață, cu toate că sunt multe semne de întrebare de unde are atâția bani. E doar un individ disprețuibil mie-n sută. Ca n+1 alții cu standing asemănător.
Am incluso din motive simbolice. Au fost, ndva demult, de 25 de bani speranțe că a treia generație de politicieni post-comuniști (a anilor ’70-’80) va fi ceva mai răsărită decât hiper-disprețuibilii lor înaintași (născuți ’50-’60 și ’60-’70). Cariera și viața (tot un drac) Ralucăi Turkana e emblematică pentru această generație de mai proaspeți anus mundi. Raluca Turkana nu știe nimic, n-are nici o pasiune — poate doar feșăn, da’ asta-i valabil pentru toate proastele din toate timpurile careși permit —, n-a făcut nimic niciodată pentru nimeni, poate doar și-a deschis fereastra feminității pentru Theodor Stolojan.

Evident, poți rămâne cu traume pe viață asistând la învârtoșarea zombieului securistic Stolojan, însă 25 de ani de trai în huzur pe degeaba drept consecință nu sună ca un pact prea prejudicios cu partea întunecată. Un sfert de secol în care Turkana s-a limitat la a mânca oleacă de căcat când trebuie și la schimbarea unui patron politic cu altul. Astfel, Turkana și-a permis să existe într-o lume proprie, o lume în care Turkana face sens și nu e doar o vită încălțată carear trebui băgată într-un tomberon și ferecat capacul pe vecie.
Sau, cum era mai degrabă exemplar să fi pățit în 2021, când un oarecare cetățean i-a reproșat mai voalat că ea, nulitatea de Raluca Turkana, nu face nimic și în România (țară acușa membru a OECD) abia miroși viața cu salariul minim. La răspunsul ei duhnind de habarnism („mai cautăți un part-time, nene!”), respectivul cetățean ar fi trebuit să-i rotească gâtu’ la 720° mizeriei pedeliste de Raluca Turkana, ca la puii deo zi. 

Cum cetățeanul român e cucoș doar la el în fundu’ grădinii, trebuie să trăim în continuarea cu Raluca Turkana. Un- Nesimțit recomandă reprofilarea lepădăturii turkănești pe terapie anti-stres, unde cetățenii în căutare de part-time să vină, să achite 5-10 lei și să-i mulțumească Turkanei pentru o viață de deserviciu public cu o flegmă-n ochi și-un seggberúgás aplicat cu sete.

Hoit Viu: 1962  .
Data Ideală Deces: 2 iunie 1962.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: animal jegos.
Foto: wowbiz.ro.

Nu e nevoie decât să-i citești numele și să te uiți la mecla lui ca săți dai seama că Adriean Videanu este sinonim cu jegul. Sau jegul este sinonim cu Adriean Videanu, un candidat serios la titlul de Cel Mai Jegos Pedelist. Mizeria de Videanu este un exponent de frunte al acelei clase de indivizi descriși de Radu Banciu ca fiind atât de proști la Revoluție, încât n-aveau răbdare să se uite la televizor. Așa că s-au apucat de „afaceri”.

Cred că așa se recomandă cancerul social de Videanu, Adriean, om de afaceri”. În primul rând, e greu de crezut că dealde Videanu sunt oameni. Poates vreun ersatz de homo sapiens cu mult material genetic neidentificat, de origine excrementalieră. Apoi, a fi om de afaceri într-o țară unde nu exista capital și piață e sinonim cu a fi borfaș.
În orice caz, nu se știe ce a fost mai întâi loaza de Adriean Videanu: politician sau afacerist? Bineînțeles că nu există vreo linie clară de demarcație între cele două, mai ales în acele vremuri tulburi și în special dacă ești gunoi pedelist. Vorbim de Videanu ca gunoi pedelist doar așa că trebuie să-l înscriem într-o categorie, iar întâmplarea a făcut ca săși atingă apogeul de nocivitate socială în acea postură.
Însă jeg de magnitudinea lui Adriean Videanu nu devii, te naști. Sau poate condițiile necesare se întrunesc chiar dinainte de momentul concepției. 

Între 2005 și 2012 această mega-lichea se afla la intersecția tuturor „băieților deștepți”. Din energie, industrie, transporturi, lemn, construcții. Dacă doreai să cunoști principalii escroci din orice domeniu de prăduire, Videanu era broker-ul tău. Iară tabloidele vuiau de „iată undeși petrece vacanța Adriean Videanu, cel mai luxos și opulent politician al actualității”. nd el era doar nodul central al celei mai pernicioase rețele de pungași din țară. Chiar am fost marcat de o fotografie simbolică pentru cantitatea de jeg ce poate încăpea în doar două animale.
Adriean Videanu trebuie îngropat de viu, iară neamurile și clienții săi să viseze numa’ piatră-ncolțurată 16 ore pe zi în vreo carieră din fostul imperiu videanian.

 

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *