Logo-Nesimtit
Caută

Gunoaie PSD-iste (II)

Hoit Viu: 1962 – .
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: bișnițar animalic.
Foto: wikipedia.org.

Liviu Dragnea Nicolae este un bișnițar animalic foarte jegos, dar nu mai mult de atât. În comparație cu marile gunoaie care au stăpânit România (sau așa au fost considerate), acest Ouăbei post-comunist e ceva mai puțin decât nimic. Suprema dovadă în acest sens e maniera în care a fost scuipat de Complexul Bișnițăresco-Securistic, în care se infiltrase relativ abil, pentru delictul de a fi prea de la țară.

Singura activitate prepolitică în care s-a angajat acest marțafoi prăpădit de Teleorman a fost cea de rciumar, ca trei sferturi din PSD-iștii de frunte probabil. Acest aspect e deosebit de important. Mujicul Liviu Dragnea Nicolae n-a fost mare cârtiță securistică (precum mizeria băsesciană) sau dedicat aparatcik (cum a fost cazul unor celebri antecesori în funcția de președinte PSD). În schimb, jegul Liviu Dragnea Nicolae a știut să vorbească taman pe limba plevei PSD-iste cea multă, că doară pleavă PSD-istă de tot căcatu‘ era și el.

Mai grav decât amploarea politică a loazei dragniste e adunătura de pușlamale cu care s-a înconjurat la conducerea PSD-ului, gloată de gunoaie care i-a supraviețuit. Deosebit de jegoși dintre aceștia sunt tovarășii ce l-au însoțit în celebra partidă de pescuit — târâtura jegoasă Grindeanu și „un ecologist Marcel Ciolacu”.
Fiind inspirat de un documentar despre pedepsele medievale, începând cu acest episod vom recomanda pedepse nesimțite pentru fiecare jeg analizat în această serie. Cum crimele dragniste nu ni se par deosebit de grave, recomandăm să fie orbit de forța unui milion de flegme sincronizate.

Hoit Viu: 1944  .
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: șpăgar și „șpagagist”.
Categorie Nesimțită: animal tîrlitor.
Foto: antena1.ro.

E curios că se știu foarte puține, cel puțin din surse deschise, despre această mizerie ridicolă și gunoi moșnejesc, Șerban Mihăilescu zis Micky Șpagă. Nu că ar conta foarte mult. Mai mult ca sigur avem dea face cu un gunoi extrem de primitiv, aspect ce-a fost spre avantajul său. Fiind foarte prost, mai marii Complexului Bișnițăresco-Securistic l-au recrutat fără preget în funcția de broker-șef al șpăgilor din ce a fost cea mai intensă perioadă de privatizare din România post-comunistă. Apoi, iarăși pentru că era foarte prost, toți cei care au investigat mișmașurile acelor vremuri mitice, s-au ndit că ar arde gazu’ de pomană dacă l-ar vâ la răcoare pe Micky pentru deceniile cu care era dator.

Și mecla aia tălâmbă l-a ajutat să devină un personaj aproape folcloric, pe care nu te poți supăra. E cam și cum i-ai purta pică lu’ Bulă c-a luat și el o șpăguță acolo când a avut ocazia. E o căldură și-o ironie afectuoasă în glas când îl pomenești pe Micky Șpagă, iară odată cu el se estompează însăși indignarea propriuzisă referitoare la cele mai românești dintre acțiuni: darea și luarea de mită.

În acest episod avem în vedere trei generații de PSD-iști. Micky Șpagă face parte din prima generație, cea în care gunoiul politic nu era neapărat dublat de o personalitatea mediatică deosebit de jegoasă; încă mai puteai să-l consider cât de cât apropiat de omul obișnuit. Sau o fi doar o impresie cauzată de metamorfozele mass-media.
Taman pentru că este un ticălos aproape adorabil, îi rezervăm lui Micky Șpagă cea mai teribilă dintre pedepse: să-l uite de tot tanti aia cu coasa, până ajunge cel din urmă homo sapiens și însăși rațiunea existenței saleșpaga — devine redundantă.

Hoit Viu: 1956  .
Data Ideală Deces: 7 iunie 1956.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: excrement.
Foto: realitatea.net.

Căcatul Eugen Nicolicea este cel mai răpănos și slinos gunoi dintre cele bălăcărite în acest episod. nă și extraordinarele puteri nesimțite de bălăcăreală se dovedesc inadecvate puse în fața înfierării unui jeg de asemenea proporții. Puteam foarte bine să-l plasăm pe lista gunoaielor paradigmatice ale post-comunismului românesc, asta dacă n-ar fi fost pentru ceva vreme portavocea unui membru indispensabil al acelei categorii: supremul excrement politic Gabriel Oprea.

Cum ziceam mai sus, Nicolicea face parte din cea mai jegoasă (la zi) generație de PSD-iști, cea dea doua. Această cohortă blestemată s-a remarcat printr-un tupeu nemaipomenit, invers proporțional cu prostia lor inimaginabilă. Mai mult, târâtura Nicolicea e membru în alte două grupări neoficiale extrem de infame: celebrii «juriști» ai partidului și troika parlamentară 2016-2020 de loaze agresive PSD-iste (împreună cu bo$$chetarul microcefal Florin Iordache și slugoiul de interlopi Șerban Nicolae).
tanul căcăcios Eugen Nicolicea e o lumină juridică, alumnus al școlii de elită Spiru Haret, filiala Drobeta-Turnu Severin, absolvent 50+, bineînțeles. În condiții normale de presiune și temperatură, doar această remarcă ar fi de ajuns ca să fie înecat în flegme.

Un jeg de asemenea proporții nu poate fi combătut decât prin intermediul unei fatwe nesimțite: considerăm de datoria fiecărui cetățean cinstit să sfâșie până la neant hoitul nicolicean ca reacție naturală doar la zărirea unei asemenea blăstămății ambulante.

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Dacă apreciați astfel de articole, vă puteți abona la blogul nesimțit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *