Logo-Nesimtit
Caută

Gunoaie PSD-iste (III)

Hoit Viu: 1953 – .
Data Ideală Deces: <1990.
Meserie: N/A, probabil securist.
Categorie Nesimțită: excrement.
Foto: hotnews.ro.

Dacă citești datele cvasi-inexistente despre Toni Greblă, poți săți dai seama imediat că este în top 10 excremente ale politicii post-decembriste sau, și mai probabil, trebuie inventate categorii speciale de jeg uman, dalea cu un singur membru. Practic, cetățeanul mediu care aude despre Toni Greblă (putea să-l cheme și Căcat Căcat, ar fi fost chiar mai potrivit) nu poate să afle despre el decât ce funcții a deținut de la CFSN încoace.

Asta dintr-un singur CV, pe care nu oricine-l poate găsi. Un CV scris cu siguranță de cineva care nu știe că tre’ să vîri calculatoru-n priză ca să se deschidă. Deci, cel mai probabil scris chiar de Toni Greblă, exrementul. Din lipsa de anvergură publică a acestui vierme înmustăcit ne putem da seama că se află cam pe același palier intelectual cu de-alde Dăncilă (recte, animală prostă) și sondează aceleași adâncimi ale jegului uman ca fantasticul excrement Eugen Nicolicea.
Toni, despre care proasta de mă-sa sigur nu știa că-i o prescurtare de la Anthony (ăla careți toarnă-n cur beton), este un fiu fatidic al Sadovei. Dacă n-ar fi fost gunoi PSD-ist, concetățeanul său Mugur Mihăiescu sigur l-ar fi antamat să fie rciumar în scenetele cu Leana și Costel, fiind o lepădătură infinit mai caricaturală decât oricare alt personaj.

În absența unei conexiuni securistice e greu de crezut că această procariotă slinoasă ar fi putut accede la funcțiile alea multe-multe, plătite bine și foarte bine. Într-un fel, e predestinat săși încheie „cariera” de gunoi politic la AEP — suprema instituție excrementală, în locul unei găselnițe PSD-iste de-același leat, balega diminutivată MitulețuBuică. De la Mitulețu la Toni, via Sadova și PSD.
Toni Greblă e o rușine națională, o condiție chiar mai gravă decât cea de trădător, pedepsită tradițional cu celebrul procedeu hanging, drawing & quartering.

Hoit Viu: 1956  .
Data Ideală Deces: <1990.
Meserie: inginer de mite.
Categorie Nesimțită: animal jegos.
Foto: b1tv.ro.

Pe lângă calitățile sale binecunoscute de gunoi politic și auteur de penitenciar, Miron Mitrea este înainte de toate un uriaș limbric înmustăcit, după cum reiese din imaginea de mai sus. El și cu mizerabilul Ciorbete sunt emblematici pentru ce soi de animale disprețuibile se aflau la vârful sindicatelor ceaușiste; sindicate care bineînțeles că s-au democratizat tot cam în același timp în care s-a dizolvat PCR.

De altfel, împărtășește cu același excrement arivismul, neamprostia și provincialismul sfâșietoare, precum și gustul pentru case achiziționate cu împrumuturi pe care n-ai putea să le plătești nici în 10 vieți de bugetar. Doar că Ciorbetele nu s-a văzut mai departe de Floreasca, pe când limbricul PSD-ist s-a cocoțat până în Alpii austrieci, cu toate că bănuim că nici azi nu știe cum să pronunțe Kitzbühel. 

După ce s-a retras din adevărata sa vocație — cea de pușcăriaș — a fost recuperat de un coleg deținut și deținător de televiziuni, pe post de analist politic. Se pare că nimeni nu i-a spus acestui caltaboș antropoizat că a flecări despre rfele, simpatiile și combinațiile unor gunoaie ca el nu e analiză politică.
Totuși, Miron Mitrea nu se află în prezidiul gunoaielor politice din România ultimilor 33 de ani, fiind poate doar un membru supleant în organul analog al PSD-ului. Așa că-i urăm … doar limbrici.

Hoit Viu: 1955  2009.
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: inginer de șpăgi grase.
Categorie Nesimțită: animal jegos.
Foto: national.ro.

Fostul — în sensul că, din fericire, nu mai e — animal jegos Ovidiu Mușetescu reprezintă un caz clasic de ascensiune pre și post-decembristă. Cică între 1974 și 1990 avansase de la simplu muncitor la director în cadrul FAUR, una dintre cele mai mari întreprinderi bucureștene. Probabil cu ajutorul prietenilor săi cu ochi albaștri, făcuse și o facultate în acest sens. Și, imediat în ’90 a devenit deputat FSN (PSD-ist, adică). Asta meritocrație bă, de la strungar la parlamentar în 16 ani.

Includerea acestui PSD-ist de duzină pe această listă nu se datorează strict traseului acesta meteoric. Sunt sute de gunoaie PSD-iste de același leat. Această lmă-nmustăcită are valoare simbolică. Mai precis, a fost unul dintre cele mai importante instrumente în perioada cea mai aprigă a privatizării: ministru al privatizării și președinte APAPS. E greu de imaginat ce șpăgi a intermediat această lichea slinoasă. 

Și te lamentări au fost în spațiul public când a mierlit-o, de parcă dispăruse pater patriae. N-am auzit pe cineva cu „bine c-a crăpat jegul, hai să-i adunăm patronii și complicii, să le crăpăm capu’ cu toporu”. Fiind de mult oale și ulcele, nu avem vreo pedeapsă recomandată pentru acest emblematic gunoi al tranziției, însă e bine să se știe că mai sunt oameni care nu uită/iartă gunoaiele niciodată. Sperăm că este bine etanșat într-un tomberon din cercul infernului dedicat spoliatorilor de înaltă ținută. Dă-te dreacu’ dă gunoi!

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Dacă apreciați astfel de articole, vă puteți abona la blogul nesimțit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *