Logo Nesimțit

Gunoaie Prim-Ministeriale (III)

Facebook
Twitter
Reddit

Odată cu Emil Boc s-a efectuat, din păcate doar din punct de vedere cronologic, schimbarea de generație în ce privește funcția de prim-ministru. E destul de relevant că micro-cefalul electorat român n-a ales vreun președinte care să se fi născut măcar în deceniul al șaptelea. În orice caz, dacă cineva avea așteptări mari de la noua generație, aceasta s-a dovedit catastrofală, plină de gunoaie.

Hoit Viu: 1966 -.
Data Ideală Deces: 7 septembrie 1966.
Meserie: mâncător de căcat.
Categorie Nesimțită: târâtură jegoasă.
Foto: wikipedia.org.​

Piticania slugarnică Emil Boc are dextincția de a fi și cel mai jegos și cel mai prost prim-ministru din România post-comunistă. Și asta spune multe. Preșurile și cârpele de șters pe jos se umflă-n pene de fiecare dată când Bocul trece pe lângă ele. A linge, vreme de decenii, o jigodie atât de răpănoasă ca Băsescu Trajan și a nu te dezice niciodată de ea reprezintă recorduri de slugărnicie greu de egalat chiar și-ntr-o societate disprețuibilă ca cea românească.

Lepădătura Emil Boc întotdeauna a fost un slugoi. Chiar și în scurta carieră de UTC-ist de dinainte de Împușcare a dovedit o apetență teribilă pentru lins — extensiv, intensiv, maraton și sprint. Emil Boc a fost și este atât de jegos încât nu linge doar șefimea, ci și animalele de companie ale potentaților cum a fost, spre exemplu, vita încălțată Elena Udrea.
Automatoi-ul de mâncat căcat Emil Boc este atât de concentrat când este chemat să-și etaleze talentele de jigodie răpănoasă, încât efectiv nu mai vede pe unde merge. România a pierdut bătălia cu Marea Recesiune când blăstămăția antropomorfă Emil Boc a chicat ca un berbec sinucigaș în platoul lui Andrei Gheorghe. Nu c-ar fi pățit ceva, comportamentul jegos și strident de excrement neoliberal s-a păstrat constant.

Râtanul servil Emil Boc trebuia făcut exemplu, deoarece recordurile sale de lins și rea-credință instituțională sunt pe cale să fie bătute de diferitele slugi ale Wurst-ului de Hermannstadt. Noi am ține animalul jegos Emil Boc în lanțuri la Piața Victoriei ca să răcorească acei concetățeni chiliți și chitiți să-și elibereze stresul cu violența domestică. Slogan: „Când mintea îți face poc/Ia și bate-un Emil Boc.”  

Hoit Viu: 1972 -.
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: mâncător de căcat.
Categorie Nesimțită: tîrlă PSD-istă .
Foto: wikipedia.org.​

Când te-ai născut direct PSD-ist e greu să nu devii repejor gunoi. Mai ales când sensei-ul tău e Năstase Adrian. Nu trebuie uitat că în 2000-2004, pe când Victor-Viorel era adus în ființă PSD-istă, s-a pus bazele clientelismului românesc „modern”. Astfel, e greu să nu fii de acord cu epitetul „profund corupt”, decât dacă vrei să faci un argumentul ad hominem la adresa gunoiului băsescian.
E de netăgăduit că Ponta s-a făcut preș în fața vechii gărzi, inclusiv prin mijloace matrimoniale. Mai mult, a cultivat o sumedenie de bo$$chetari siniștri, nu în ultimul rând incredibilul excrement securistic Felix Varanu’. Doar pentru asta ar merita un sejur prelungit pe unde bate Lungu cu frânghia.

A fost și este în continuare (cu toate că s-a dovedit de mult o strategie falimentară) unul dintre marii mâncători de căcat în disprețuibila tradiție PSD-istă. Cu toate astea, e probabil cel mai frecventabil dintre gunoaiele prim-ministeriale de generație mai tânără. Ceea ce ar trebui să dea de gândit și nicidecum să-l absolve de multele sale păcate.
S-a făcut de maximum căcat în scandalul plagiatului și a reușit să piardă alegerile prezidențiale din 2014 doar pentru că a atacat Cârnatul de Sibiu în tirade de prost gust gen nu merită să fie președinte fiindcă n-are copii sau pentru că-i protestant. Era greu doar să sublinieze că-i un wurst răpănos și gol de conținut?
După 2014 a dat-o din neamprostie-n ridicol cu acea închipuire jegoasă de ProRomânia. Până la urmă, a repetat marea greșeală a tătucului său, aceea de a se crede prea deștept … doar pentru că ceilalți erau prea proști.

Hoit Viu: 1973 -.
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: târâtură jegoasă.
Foto: wikipedia.org.​

Mizerabilul gândac Sorin Grindeanu este o mega-nulitate și un mega-slugoi, concurând pentru un loc pe podiumul celor mai răpănoase gunoaie care au deținut funcția de prim-ministru al României post-comuniste. De altfel, nu era greu să prezici ce fel de „carieră” va face dacă erai atent la ce fel de poamă e tac-su: inșpectore școlar și lider de filială PSD-istă, deci gunoi la a doua generație, de famelie perpetuu suduibilă.
Nimeni nu prea auzise de acest rapăn înainte de-a fi ridicat mult dincolo de ce-i poate pielea de bișnițarul animalic Liviu Dragnea. Până la momentul mazilirii, via același Dragnea, putea fi considerat doar un carierist jegos și disprețuibil, dar nimic ieșit din comun. Apoi s-a baricadat să nu fie mătrășit și s-a dus apoi singur cu coada între picioare la bișnițarul-șef ca să-i dea și lui o sinecură, plătită bine și foarte bine, să nu-i sufere copilașii de lipsă acută de bani publici.

Dar, fiind un gândac politic autentic, Grindeanu se ridică. Poa’ să cadă la pământ și chiar în subterană. Părăsind barca (în care-a învățat să pescuiască) cârmită de tîrletele Dragnea a trecut în cea a vâslașului, a gunoiului ciolakian. Nu mai e ditamai gunoiul prim-ministerial, e doar gunoi ministerial. 
Dar să nu ne grăbim să-l desconsiderăm. Ca un gândac adevărat, e foarte probabil să se ridice chiar mai sus decât a fost odată. Asta dacă ridicolul electorat românesc n-o să-și folosească prerogativul cizmei și n-o să strivească gândacii politici ca Sorin Grindeanu.

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? Gunoaielor!

Între Boc și Grindeanu s-au mai perindat în blestematul oficiu securiciul lingău Ungureanu (40 de zile, deci ne-am strica bălăcărelile cu el) și caricatura Cioloș (1 an). L-am omis pe cel din urmă, cu toate că e o mizerie ridicolă și-un mâncător de căcat expirat și fără talent. Totuși, e ceva mai spălat decât excrementalii luați la trii parale mai sus, iar căderea sa-n derizoriu s-a produs mai degrabă după mandatul de la Palatul Victoria.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments