Logo-Nesimtit

Gunoaie Prim-Ministeriale (III)

Odată cu Emil Boc s-a efectuat, din păcate doar din punct de vedere cronologic, schimbarea de generație în ce privește funcția de prim-ministru. E destul de relevant că micro-cefalul electorat român n-a ales vreun președinte care să se fi născut măcar în deceniul al șaptelea. În orice caz, dacă cineva avea așteptări mari de la noua generație, aceasta s-a dovedit catastrofală, plină de gunoaie.

Odată cu Emil Boc s-a efectuat, din păcate doar din punct de vedere cronologic, schimbarea de generație în ce privește funcția de prim-ministru. E destul de relevant că micro-cefalul electorat român n-a ales vreun președinte care să se fi născut măcar în deceniul al șaptelea. În orice caz, dacă cineva avea așteptări mari de la noua generație, aceasta s-a dovedit catastrofală, plină de gunoaie.

Hoit Viu: 1968 -.
Data Ideală Deces: 7 septembrie 1966.
A.K.A.Mica-Mare Lepădătură de Răchițele.
Meserie: mâncător de căcat.
Categorie Nesimțită: excrement.
Foto: wikipedia.org.

Piticania slugarnică Emil Boc are dextincția de a fi și cel mai jegos și cel mai prost prim-ministru din România post-comunistă. Și asta spune multe. Preșurile și cârpele de șters pe jos se umflă-n pene de fiecare dată când Bocul trece pe lângă ele. A linge, vreme de decenii, o jigodie atât de răpănoasă ca Băsescu Trajan  și a nu te dezice niciodată de ea reprezintă recorduri de slugărnicie greu de egalat chiar și-ntr-o societate disprețuibilă ca cea românească.

Lepădătura Emil Boc întotdeauna a fost un slugoi. Chiar și în scurta carieră de UTC-ist de dinainte de Împușcare a dovedit o apetență teribilă pentru lins — extensiv, intensiv, maraton și sprint. Emil Boc a fost și este atât de jegos încât nu linge doar șefimea, ci și animalele de companie ale potentaților cum a fost, spre exemplu, vita încălțată Elena Udrea.
Automatoi-ul de mâncat căcat Emil Boc este atât de concentrat când este chemat săși etaleze talentele de jigodie răpănoasă, încât efectiv nu mai vede pe unde merge. România a pierdut bătălia cu Marea Recesiune când blăstămăția antropomorfă Emil Boc a chicat ca un berbec sinucigaș în platoul lui Andrei Gheorghe. Nu c- ar fi pățit ceva, comportamentul jegos și strident de excrement neoliberal s-a păstrat constant.

tanul servil Emil Boc trebuia făcut exemplu, deoarece recordurile sale de lins și rea-credință instituțională sunt pe cale să fie bătute de diferitele slugi ale Wurst-ului de Hermannstadt. Noi am ține animalul jegos Emil Boc în lanțuri la Piața Victoriei ca să răcorească acei concetățeni chiliți și chitiți săși elibereze stresul cu violența domestică. Slogan: „Când mintea îți face poc/Ia și bate-un Emil Boc.

Hoit Viu: 1972  .
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: mâncător de căcat.
Categorie Nesimțită: tîrlă pesedistă.
Foto: wikipedia.org.

nd teai născut direct PSD-ist e greu să nu devii repejor gunoi. Mai ales când sensei-ul tău e Năstase Adrian. Nu trebuie uitat că în 2000-2004, pe când Victor-Viorel era adus în ființă PSD-istă, s-a pus bazele clientelismului românesc modern”. Astfel, e greu să nu fii de acord cu epitetul „profund corupt”, decât dacă vrei să faci un argumentul ad hominem la adresa gunoiului băsescian.
E de netăgăduit că Ponta s-a făcut preș în fața vechii gărzi, inclusiv prin mijloace matrimoniale. Mai mult, a cultivat o sumedenie de bo$$chetari siniștri, nu în ultimul rând incredibilul excrement securistic Felix Varanu’. Doar pentru asta ar merita un sejur prelungit pe unde bate Lungu cu frânghia.

A fost și este în continuare (cu toate că s-a dovedit de mult o strategie falimentară) unul dintre marii mâncători de căcat în disprețuibila tradiție PSD-istă. Cu toate astea, e probabil cel mai frecventabil dintre gunoaiele prim-ministeriale de generație mai tânără. Ceea ce ar trebui să dea de ndit și nicidecum să-l absolve de multele sale păcate.
S-a făcut de maximum căcat în scandalul plagiatului și a reușit să piardă alegerile prezidențiale din 2014 doar pentru că a atacat Cârnatul de Sibiu în tirade de prost gust gen nu merită să fie președinte fiindcă n-are copii sau pentru că-i protestant. Era greu doar să sublinieze că-i un wurst răpănos și gol de conținut?
După 2014 a dat-o din neamprostie-n ridicol cu acea închipuire jegoasă de ProRomânia. nă la urmă, a repetat marea greșeală a tătucului său, aceea de a se crede prea deștept … doar pentru că ceilalți erau prea proști.

Hoit Viu: 1973  .
Data Ideală Deces: N/A.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: animal jegos.
Foto: wikipedia.org.

Mizerabilul ndac Sorin Grindeanu este o mega-nulitate și un mega-slugoi, concurând pentru un loc pe podiumul celor mai răpănoase gunoaie care au deținut funcția de prim-ministru al României post-comuniste. De altfel, nu era greu să prezici ce fel de „carierăva face dacă erai atent la ce fel de poamă e tac-su: inșpectore școlar și lider de filială PSD-istă, deci gunoi la a doua generație, de famelie perpetuu suduibilă.
Nimeni nu prea auzise de acest rapăn înainte dea fi ridicat mult dincolo de ce-i poate pielea de bișnițarul animalic Liviu Dragnea. nă la momentul mazilirii, via același Dragnea, putea fi considerat doar un carierist jegos și disprețuibil, dar nimic ieșit din comun. Apoi s-a baricadat să nu fie mătrășit și s-a dus apoi singur cu coada între picioare la bișnițarul-șef ca să-i dea și lui o sinecură, plătită bine și foarte bine, să nu-i sufere copilașii de lipsă acută de bani publici.

Dar, fiind un ndac politic autentic, Grindeanu se ridică. Poa’ să cadă la pământ și chiar în subterană. Părăsind barca (în carea învățat să pescuiască) cârmită de tîrletele Dragnea a trecut în cea a vâslașului, a gunoiului ciolakian. Nu mai e ditamai gunoiul prim-ministerial, e doar gunoi ministerial.
Dar să nu ne grăbim să-l desconsiderăm. Ca un ndac adevărat, e foarte probabil să se ridice chiar mai sus decât a fost odată. Asta dacă ridicolul electorat românesc n-o săși folosească prerogativul cizmei și n-o să strivească ndacii politici ca Sorin Grindeanu.

Între Boc și Grindeanu s-au mai perindat în blestematul oficiu securiciul lingău Ungureanu (40 de zile, deci neam strica bălăcărelile cu el) și caricatura Cioloș (1 an). L-am omis pe cel din urmă, cu toate că e o mizerie ridicolă și-un mâncător de căcat expirat și fără talent. Totuși, e ceva mai spălat decât excrementalii luați la trii parale mai sus, iar căderea sa-n derizoriu s-a produs mai degrabă după mandatul de la Palatul Victoria.

 

Gunoaie-Prim-Ministeriale-III, Imagine Principală

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *