Logo-Nesimtit
Caută

Gunoaie Prim-Ministeriale (IV)

Ultimul set de gunoaie prim-ministeriale este unul mai degrabă dezamăgitor, ele fiind simple portavoci ale altor două entități boschetărești dintre cele 100 de gunoaie ale postcomunismului românesc: Dragnea L.N. și Iohannis K. Bine, s-ar putea zice despre excrementul Orban c-ar ti ceva mai deosebit decât ceilalți doi, însă n-am băga mâna-n foc.

Ultimul set de gunoaie prim-ministeriale este unul mai degrabă dezamăgitor, ele fiind simple portavoci ale altor două entități boschetărești dintre cele 100 de gunoaie ale postcomunismului românesc: Dragnea L.N. și Iohannis K. Bine, s-ar putea zice despre excrementul Orban c-ar fi ceva mai deosebit decât ceilalți doi, însă n-am băga mâna-n foc.

Hoit Viu: 1963 -.
Data Ideală Deces: oricând.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: animală proastă.
Foto: wikipedia.org.

Extrem de surprinzător, având în vedere calitatea mizerabilă a politicienilor români, VasilicaViorica este prima animală proastă de pe lista noastră, populată deja cu 15 lături dintre cele mai jegoase.
De unde dreacu’ o fi cules bișnițarul animalic Liviu Dragnea această amibă ocazional cuvântătoare e un mister. Totuși, noi știm ce lanț nesfârșit de decizii proaste se află înaintea biogratiei celor mai mulți dintre români, iar Teleormanul este rezultatul unui asemenea lanț, pornit probabil de dinaintea lu’ Burebista.
Cei mai mulți dintre apărătorii animalei, probabil din solidaritate de specie, o iau cu „e-o femeie simplă, nu-i vina ei c-a parașutat-o Dragnea în cea mai înaltă poziție executivă a țării”. De fapt, singura scuză e că prim-ministeriatul și-așa era ceva de râsu’ curcilor, așa că ce-o mai ti o Dăncilă-n plus sau în minus.
Problema e că și frânturile de biogratie pe care neam obosit să le parcurgem sugerează decenii de arivism și băgare-n seamă incompatibile cu „o femeie simplă”. Viorica Dăncilă n-are ce căuta nici la păscut curcile pe islaz, apăi consilier local, județean sau europarlamentar. Are un istoric de decenii în a se băga ca musca-n curu’ calului, iar diferitele sale fapte de impostură post-ministerială sugerează că cele mai ascuțite sudălmi sunt singura modalitate prin care un om cinstit poate aborda această bovină ridicată prea sus de copitele din spate.

Hoit Viu: 1963  .
Data Ideală Deces: oricând.
Meserie: mâncător de căcat.
Categorie Nesimțită: bișnițar de influență.
Foto: wikipedia.org.

L-am mai luat la trii parale pe căcatul Orban Luigi, în încercările noastre dea desăvârși ideal-tipurile de bișnițari din politica românească. N-o să mai reluăm ce-am mai scris despre acest gunoi atunci, cert este că de peste 30 de ani hoitul orbanistic se lăfăie-n haznaua politică dâmbovițeană.
Lepădătura răpănoasă maghiaro-tîrlitoare și-a făcut debutul politic într-una dintre cele mai toxice organizații — PNL Aripa nărăunde trepăduși așa-ziși politici erau slugile și spălătorii marilor securiști deveniți, peste noapte, marii antreprenori ai unei țări fără piețe.

De vreo 20 de ani, spurcăciunea orbanistică se gudură pe lângă poziția de președinte PNL, care nu-i nici partid, nici național, nici liberal. S-a ajuns doar în siajul incredibil de jegoasei animale Alina Gorghiu. Tot în circumstanțe gloduroase s-a ajuns prim-ministru. Timp de un an și-a demonstrat nulitatea absolută, singura sa calitate tiind că succesorii săi au fost chiar mai proști și mai lingăi de dos prezidențial decât el.
Spiritul jegos îmblă prin neamul Orbanelilor mai ceva mormolocii-ntr-o băltoacă stătută. E de antologie poza aia în care gunoaiele princeps Băsescu Trajan și Tăriceanu C.P. semnau nu știu ce hârtie de aderare, iar în spatele lor orbitau căcăcioșii frați Orban. În loc să se ducă dreacu’ acasă și să s-apuce de ceva serios, au ars gazu’ degeaba pe banii contribuabilului timp de mai bine de șase decenii. Muie gunoaielor!

Hoit Viu: 1972  .
Data Ideală Deces: N/A.
A.K.A.Micul Limbric Neoliberal.
Meserie: N/A.
Categorie Nesimțită: animal jegos.
Foto: wikipedia.org.

A te ocupa prea mult de ndacul tîrlitor Florințu e pierdere de vreme. A fost cocoțat senator și-apoi prim-ministru de sus-numita animală Gorghiu și prins la mijloc între interese mizerabile pe care nu le-nțelegea. Prostu’ dețu credea că dacă ai patalama de premier, poți să faci ce vrei.
Culmea e că, chiar dacă această nulitate kelviniană a fost cel mai prost prim-ministru dintre cei trei bălăcăriți aici, succesorul său s-a dovedit a fi mult mai prost decât el.

Insecta emulatoare Florințu e ca un analfabet carea învățat și el pe dinafară, cu mari eforturi, o poezie și-acuma se crede deținătorul tuturor bogățiilor cunoașterii. Ce-i drept, se poate ca Cîțu să ti citit chiar vreo 14 cărți la viața lui; șpilu’ e că toate ziceau același lucru. Dreacu’ știe cum o ti fost recrutat acest cîț să devină taliban al pieței pentru spațiul mioritic. Marea problemă e că n-am auzit să-l ti luat cineva la refec atunci când se dădea de ceasu’ morții-n legătură cu virtuțile pieței.
Să-i zică și să-i repete singura replică pe care merită s-o adresezi unei animale jegoase obraznice: taci, dă-te dreacu’ dă prost!

Poate s-a remarcat absența a două gunoaie dintre cele mai jegoase: Tudose și Ciucă. Problema e că, indiferent cât de mizerabile sunt unele, nu ne putem ocupa chiar de toate non-entitățile. Iară-n ce privește plastografia burduhoasă Ciucă, are locul asigurat pe lista Gunoaielor Anului 2022.

Gunoaie-Prim-Ministeriale-partea-4, Imagine Principală

Cât mai aveți de gând să abuzați de răbdarea noastră? GUNOAIELOR!

Dacă apreciați astfel de articole, vă puteți abona la blogul nesimțit aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *